Alt, hvad du finder på denne side, handler om at få ting gjort. At din indbakke og ToDoliste er tom, når arbejdsdagen er omme. At det, I beslutter på jeres møder, bliver gjort straks efter. At der er glæde, energi og iderigdom i jeres samarbejde samtidig med, at I skaber de resultater, der betyder noget.

Lyder det som en illusion? Det er det slet ikke. Men det kræver nogle personlige vaneændringer, som kun du kan tage ansvar for. Her har jeg fundet nogle få kurser, som alle har det til fælles, at de kan tages på få timers selvstudium. Jeg lover, at det vil hjælpe dig til nogle nye vaner, som med det samme giver handlekraft, resultater og energi.

Jeg var helt sikker på, at mine gennemtænkte outlook-vaner, bygget op gennem 20 år, var det mest effektive for mig. Og alle, der kender mig, vil understøtte det. Jeg når mine ting til tiden, får ting gjort og glemmer aldrig noget. Alligevel må jeg erkende, at de vaner, jeg har tillært mig på dette korte kursus, har gjort en banebrydende forskel for mig. Jeg har bedre overblik over mine opgaver og meget mere arbejdsro.

Klik her til ny side

 

PS For god ordens skyld. Jeg får ingen andel af inergias kursussalg. Jeg henviser til det, fordi det er det bedste, jeg har brugt to timer på længe!

En gruppe skal kunne spille hinanden gode. Vide, hvad de andre gør og kunne give input til hinanden. Men uden at alle forstyrrer alle. Det er på møderne gruppen samles og en gennemtænkte mødestruktur skaber overraskende resultater. Nøgleordet er klarhed. Brug tid på at få styr på jeres møder. Jeres møder er en investering i handlekraft.

Klik her til ny side

PS: Dette kursus har jeg selv udviklet på baggrund af over tyve års erfaring som leder og toplederrådgiver. Siden 2015 har jeg hertil udelukkende haft møder som mit eneste fokusområde.

Man kan ikke erkende for andre. Derfor er nok så gode vaner hos dig umulige at overføre. Selvfølgelig kan I aftale, at I alle sætter påmindelser på jeres kalendersystem, at I alle husker at besøge årshjulet, at I alle altid angiver mødeform til hver eneste møde. Men får I det gjort? Nej vel. Vi har sat strøm til de gode mødevaner, så de dukker op helt af sig selv. Bestil et foredrag eller en workshop og hør nærmere.

Klik her til ny side

Print Friendly, PDF & Email
Share